El president del grup parlamentari de Ciutadans ha incendiat la sessió de control al president de la Generalitat durant el ple d'aquest matí. I hi haurà conseqüències. La més immediata, que Junts per Catalunya presentarà una queixa formal a la Mesa del Parlament contra Carlos Carrizosa per "masclisme" i "difamacions". 

Durant la seva pregunta a Torra, Carrizosa ha afirmat que la diputada Aurora Madaula hauria de donar explicacions per les relacions entre Catdem i el Palau de la Música. Tot per la seva relació amb qui en va ser director en aquella època, Agustí Colomines.

 El president del Parlament li ha cridat l'atenció immediatament, tot recordant-li que la cambra catalana "no demana explicacions per les relacions d'amistat o parella de les diputades, sinó pel que han fet elles mateixes". L'afectada ha agraït les paraules Roger Torrent i ha informat a través del seu compte de Twitter que "el masclisme i la difamació són actituds que no haurien de tenir lloc en un Parlament ni els diputats n'haurien de fer ús. És vergonyós i condemnable el nivell de masclisme d'aquest diputat. Com ha suggerit, elevaré queixa a la Mesa".