Continuen les negociacions contra rellotge entre JxCat i ERC per tancar un acord sobre la suspensió de diputats abans del debat de política general, programat pels dies 2, 3 i 4 d'octubre. Aquesta tarda s'ha produït una cimera dels partits independentistes a la presó de Lledoners, on també hi ha participat el president del Parlament, Roger Torrent, que ha acabar sense acord.

Fonts coneixedores de les negociacions, però, han assegurat a El Nacional que "s'ha treballat bé però encara s'ha de seguir parlant i treballant". En aquest sentit, els dos partits s'emplacen a continuar negociant "els propers dies per aconseguir tancar un acord" i evitar un nou xoc.

Les posicions, doncs, continuen allunyades. Per JxCat els diputats processats no poden restar suspesos ni es poden substituir temporalment, i molt menys en el cas del president a l'exili, Carles Puigdemont. ERC, en canvi, defensa que la mesura s'ha d'aplicar per igual a tots els afectats i manté que l'acord ha de complir tres condicions: "que ningú hagi de renunciar a l'acta, que es mantingui la majoria independentista i el Parlament no quedi en mans del 155 i que les decisions que es prenguin amb posterioritat siguin efectives i no s'impugnin". 

La interlocutòria del magistrat Llarena afecta sis diputats: Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull.