El jutjat d'instrucció número 7 de Sant Feliu de Llobregat ha imputat Toni Soler i dos col·laboradors del programa de TV3 Està passant, Jair Domínguez i Magí Garcia Modgi, després de la denúncia de la fiscalia per injúries greus contra els cossos i forces de seguretat de l'Estat arran d'un gag sobre els Mossos d'Esquadra.

El jutjat ha obert diligències per un presumpte delicte contra les institucions de l'Estat i els ha citat a declarar el 24 de març. La fiscalia va presentar la denúncia per un gag emès el 16 d'octubre en què es carregava contra l'actuació policial durant les setmanes posteriors a la sentència del procés i s'incloïen imatges de gossos amb cascs de policia i amb projectils de foam.

Tres sindicats dels Mossos i una associació de comandaments van portar el gag a la fiscalia. L'endemà que presentessin la denúncia, Soler es va disculpar i va admetre que el gag era "poc afortunat".

En el gag, es jugava amb l'equívoc entre les paraules "gossos" i "mossos", i apareixien imatges de gossos amb projectils de foam o cascs de policia. A més, l'esquetx es tancava culpant-ne els seus "amos", amb una foto del conseller d'Interior, Miquel Buch.

Quan la fiscalia va presentar la denúncia, fonts de la CCMA van emmarcar el gag en un "programa d'humor" i van demanar que s'havia d'entendre "en aquest context".