La tensió d'aquests dies del carrer s'està traslladant als jutjats per diferents motius.

Els Mossos d'Esquadra han dit prou al que consideren un atac al cos, el Trisindicat ha presentat aquest matí una denúncia contra Toni Soler pel gag en el programa Està passant de TV3 d'ahir al vespre on sortia un gos amb una gorra dels Mossos, que, diuen, "no pot emparar-se en els criteris de llibertat d'expressió ni en un supòsit animus iocandi".

La denúncia, presentada pel Sindicat de Policies de Catalunya, el Col·lectiu Autònom de Treballadors i l'Associació de Comandaments de la Policia de Catalunya, compara el gag amb la situació al País Basc quan "els cercles paral·lels a ETA deien txakurras als guàrdies civils".

Aquest és el gag:

En el text de la denúncia es demana la investigació de Toni Soler i els dos periodistes que estaven amb ell a plató en el moment del gag, Jair Domínguez i Magí (Modgi), i demanen que els imputin un delicte d'odi i un delicte d'injúries a funcionaris públics amb publicitat. 

En la denúncia està tot el gag transcrit, a més de la descripció dels fets, explicant que es veu una imatge d'un gos amb una gorra dels Mossos i que diuen: "Si algú es troba amb un gos com el de la fotografia, ha d'anar amb compte perquè són molt agressius i rabiosos". Denuncien també que Jair Domínguez diu que "aquests gossos no saben llegir". Entre els moments del diàleg, la denúncia recull que els diuen "malparits" i que "aquests gossos estan per protegir-te, però, en canvi, et borden, et mosseguen o, pitjor, et llancen bales de foam o pilotes de goma". 

Els sindicats denunciants es queixen que és just l'arma dels Mossos i que, mentre expliquen que un noi de 22 anys va perdre un ull, es refereixen als Mossos com a "putos gossos".