L'Audiència Provincial de Madrid ha confirmat la decisió del jutjat d'instrucció número 13 de la capital espanyola. Finalment, no s'investigaran ni es rastrejaran els diners detectats de l'exvicepresident del govern espanyol Rodrigo Rato en tretze comptes bancaris de Mònaco, Alemanya, Suïssa, Regne Unit, Luxemburg i Panamà.

Així ho informa Vozpópuli, que ha tingut accés a un auto on es justifica la decisió perquè no volen dilacions a la investigació, que fa més de quatre anys que es va iniciar. 

"Les comissions rogatòries que es proposa cursar a tants països diferents, sobre la base del que són la pràctica d'aquestes diligències, dilataria enormement la incorporació de les dades que es pretén aconseguir. Però és més: del resultat d'aquestes comissions, no pot garantir-se --a la vista de l'escrit del fiscal-- que no se sol·licitessin noves acusacions, entrant d'aquesta manera, en una dinàmica d'indeguda prolongació del cas", especifica la interlocutòria a la que ha tingut accés el digital.