L'associació  Junts per la República ​(JuntsXRep), integrada per diputats i persones independents de JxCAT, s'ha adherit al moviment polític Crida Nacional per la República

El col·lectiu ha anunciat la decisió en un comunicat aquest dimarts, l'endemà que el president a l'exili, Carles Puigdemont, presentés el nou moviment polític com una “eina d’acció política que pugui participar en totes i cadascuna de les cites electorals que es produeixin fins a la plena instauració de la República”.

El comunicat d'adhesió de JuntsXRep ha anunciat, a més, el compromís a integrar-se a Crida Nacional tal i com "acordi la Convenció Constituent de la tardor". D'altra banda, el col·lectiu defensa candidatures municipals unitàries de cara a les eleccions del 2019 i convida els seus associats a unir-se al moviment mitjançant el web www.cridanacional.cat

El moviment Crida Nacional es va presentar ahir a la tarda en un acte massiu a l’Ateneu Barcelonès i va recollir 3.500 adhesions en les seves primeres dues hores de vida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat