La Junta Electoral de Zona de Barcelona ha ordenat a la televisió municipal Betevé suprimir de les seves emissions, de la pàgina web o en qualsevol altra emissió, l'etiqueta vermella amb el lema 'judici presos polítics", arran d'una denúncia presentada pel líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández.

La Junta de Barcelona recorda que la Junta Electoral Central (JEC) ja ha assenyalat, a propòsit dels llaços grocs i pancartes amb l'expressió 'Llibertat presos polítics', que al seu entendre són partidistes i indica que l'etiqueta a la web de Betevé "conculca la neutralitat" malgrat ser una eina de cerca.

Fonts de Betevé han indicat que la Junta ha demanat retirar l'etiqueta, que era una eina de caràcter tècnic per a facilitar que la seva audiència trobés les notícies a Internet, però que la trauran a instàncies d'aquest òrgan. Des de la televisió municipal també han mostrat tranquil·litat per la seva feina periodística, que "sempre" fan des de la neutralitat, la qual cosa consideren que la Junta de Barcelona ha reconegut implícitament.

Alberto Fernández ha assegurat que és la tercera vegada que la Junta Electoral li dóna la raó i ha defensat que la televisió municipal "és de tots els barcelonins i ha de ser neutral".