El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha aprofitat les xarxes socials per reiterar la unitat amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i amb tot el Govern.  

“La unitat amb el president Puigdemont i tot el Govern és indestructible. Anem junts fins al final!”, ha declarat Junqueras. Un missatge dirigit especialment a totes aquelles veus i informacions que provenen de sectors que no volen permetre el referèndum català i als qui Junqueras els ha demanat que deixin "d'intoxicar".

Aquest missatge de Junqueras arriba just un dia abans de l’acte on els alcaldes signaran un document on es comprometen a cedir els locals per al referèndum. Un acte que servirà de demostració d’unitat en el món local de Catalunya. Per la seva banda, el pròxim dimarts dia 4, Puigdemont i Junqueras explicaran en un acte tots els detalls del referèndum.  

En la mateixa línia s'ha expressat Puigdemont que ha volgut agrair el missatge de Junqueras i ha escrit un missatge a Twitter: "A totes amb Junqueras i el Govern". Puigdemont ha destacat "la fermesa i la unitat davant la claveguera en forma d'intoxicacions informatives".