El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha valorat al programa Els Matins de TV3 l’anunci de millora en infraestructures que va fer Mariano Rajoy dimarts passat. Junqueras s'ha mostrat escèptic que el Govern Espanyol ho compleixi, “hem vist dotzenes de promeses en l’àmbit de les infraestructures i cap s’ha complert”.

En aquest sentit, Junqueras ha assegurat que només existeix una clàusula si el govern espanyol no acaba complint la promesa, “l'única clàusula antiincompliment és que siguin els ciutadans de Catalunya els que decideixin què fan amb els seus diners”. Aquesta és l'única solució possible per Oriol Junqueras, “qualsevol altra opció no servirà de res”.

El vicepresident de la Generalitat ha recordat que aquesta manca de compromís amb Catalunya no és exclusiva del govern del PP, “tant en el govern del PP com fa anys en el del PSOE s’han fet famosos per les moltes coses que han dit però que mai han fet”. Junqueras ha finalitzat la seva valoració amb un missatge clar cap a l'executiu de Rajoy, "el PP té premi electoral quan no compleix amb Catalunya. Per tant, quin incentiu té a complir?”.