En una entrevista al programa de ràdio Más que Twitter de Gabriel Rufián a Xavier Sardà, el diputat d'Esquerra Republicana ha explicat que Oriol Junqueras recomana a ERC que escoltin més el periodista d'El món a RAC1

RAC1 ha tingut accés a l’entrevista i el republicà mateix n'ha difós una part a través del seu compte de Twitter. Rufián també diu a Sardà que Junqueras té ganes de veure’l, i ell li respon que està pendent de visitar-lo a Estremera. Sardà també aplaudeix la renúncia d’Esquerra a la via unilateral; ho troba valent: "Em sembla molt valenta, l’actitud d’ERC, la desinhibició amb què heu parlat darrerament. És més, algú va dir —com a elogi— que el sobiranisme podia dir: ‘Senyors, vam fer un pas en fals; resituem-nos’".

"Soc aquí perquè un cop vas ser molt carinyós amb mi en una tertúlia a 8TV. Em vas dir: ‘Tant de bo hi hagués més tertulians no independentistes com tu’. A veure si ho dius algun cop a les xarxes. Soc aquí perquè he estat molt injust amb tu", diu Sardà elogiant el diputat d'ERC. En acabar, assegura que ni a ell ni a Serrat els fa gens de gràcia el 155 ni que hi hagi independentistes empresonats i expatriats.