"Davant de les amenaces, nosaltres sempre hem de respondre amb més democràcia". Així de clar ho ha dit el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, per referir-se a les amenaces cap al FLA i cap als funcionaris públics catalans per part del Govern espanyol. 

Junqueras creu que l'Estat està "inquiet perquè més del 67% de ciutadans de Catalunya aniran a votar", i considera que a causa d'aquesta inquietud està cometent equivocacions, com "amenaçar els funcionaris públics". El líder d'ERC indica que les decisions les prenen els responables polítics i que per tant no s'ha d'amenaçar els treballadors.

D'altra banda, assegura que una altra gran equivocació és condicionar el FLA, ja que "són els nostres mateixos impostos que serveixen per cobrir les necessitats dels ciutadans de Catalunya". Junqueras està convençut que quan el Govern espanyol amenaça el FLA vol dir que "vol posar en perill els proveïdors de serveis socials". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat