Revelació sorpresa en mig del judici per tancar la setmana. Un dels guàrdies civils que ha comparegut avui com a testimoni ha etzibat en mig de l'interrogatori de la fiscalia: "Soc una de les persones que va denunciar l'institut del meu fill".

El fiscal ha derivat l'interrogatori a la part personal. Preguntat després d'explicar com el van atacar les persones que pretenien votar en un col·legi de Sant Joan de Vilatorrada com va afectar tot això la seva família. I després ha preguntat directament com va afectar els seus fills.

I aquí s'ha esplaiat: "Al meu fill el van treure a fer una protesta amb unes pancartes i em vaig queixar. L'institut està per ensenyar i per donar les classes de les assignatures tècniques, no per participar, i més el meu fill".

"El meu fill jo sé que està orgullós de la professió del seu pare, vol seguir la professió del seu pare i jo el que no puc permetre és que facin sortir el meu fill a protestar amb tot el que va patir el seu pare l'1 d'octubre", ha conclòs amb la veu trencada.