Els Catarres segueixen manifestant el seu suport als presos polítics. Els d'Aiguafreda ho expressen a les xarxes, en concerts en esdeveniments pels presos i exiliats i en la roba: el cantant, Eric Vergés, llueix en moltes ocasions una samarreta groga que demana la llibertat del president d'ERC, Oriol Junqueras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A pesar d'estar tan lluny, el nostre pensament no podria estar més a prop de casa. . Comencem la gira Índia i a cada festival denunciarem el judici de la vergonya que la justícia espanyola està portant a terme contra els nostres presos i preses polítics electes i per consegüent contra tot un poble. . Molta força i continuem inamovibles, perquè el que vam fer l'1 d'octubre no és cap delicte, donar veu a un poble hauria de ser la cosa més fonamental en un estat democràtic. . Un petó a totes les seves famílies. El viatge serà llarg però no deixarem que sigui en va. . . FREE Dolors, Carme, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Oriol, Raül, Josep, Quim, Carles, Anna, Clara, Marta, Meritxell, Toni i Lluís. . 📸 @gem.martz #llibertatpresospolitics #llibertatpresespolítiques #llibertatexiliats #llibertatexiliades #catarresindiantour #india #varanasi #elscatarres #catarres #asia

A post shared by Els Catarres Oficial (@elscatarres) on

Aquesta vegada el grup ha volgut enviar el seu escalf als processats des de l'Índia, on estan de gira fins al 24 de febrer. En un comunicat, Els Catarres han explicat que, tot i estar lluny de casa, no podrien estar "més a prop".

Al text, expliquen que durant aquesta gira "denunciaran el judici de la vergonya que la justícia espanyola està portant a terme contra els nostres presos i preses polítics electes i per consegüent contra tot un poble".

En la mateixa línia, recorden que l'1 d'octubre "no és cap delicte" perquè "donar veu a un poble hauria de ser la cosa més fonamental en un estat democràtic".

Finalment, Els Catarres envien un petó a les famílies i demanen la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. El text, que han compartit en un post a Instagram, va acompanyat d'una fotografia d'Eric Vergés i Jan Riera a Varanshi, una ciutat Índia a la riba del Ganges.