"Senyors, fins aquí ha arribat la funció. Sóc una persona seriosa i un acadèmic i no participo en aquestes bogeries. Perdoneu, però me'n vaig", així es va acomiadar sobtadament l'economista Juan Torres del plató de La Sexta després que el periodista i tertulià Eduardo Inda l'acusés d'estar vinculat a Podemos.

Torres havia anat al plató per presentar el seu llibre Economía para no dejarse engañar por los economistas i, després de respondre a diversos ciutadans que li havien formulat preguntes, l'economista va començar una conversa amb els membres de la tertúlia, en què hi havia Eduardo Inda, director d'Ok Diario. Quan va ser el torn d'Inda, aquest va acusar diverses vegades Torres de ser l'economista de capçalera de Podemos.

Després d'un fort estira-i-arronsa, que el presentador va provar de tallar diverses vegades, Torres va decidir posar fi a la discussió i marxar del plató. Davant la sorpresa dels espectadors, i del mateix presentador, que se'n feia creus, Torres va decidir marxar assegurant que ell era un "acadèmic", que no volia participar "en aquestes bogeries".


Més tard, Torres va demanar disculpes per Twitter, però es va reafirmar en la seva actitud de marxar. Torres va explicar que va col·laborar puntualment amb Podemos just abans de presentar-se a les eleccions, però va reiterar que mai ha militat en el partit.