El conseller Josep Rull ha sortit de la presó de Lledoners per anar a treballar per a l'assessoria legal general de Mútua Terrassa. El propi Rull ho ha confirmat en un missatge al seu compte de Twitter on ha explicat que surt "amb el cap ben alt" però ha apuntat que "no surto lliure, encara, tot i que me’n sento".

La seva dona l'ha vingut a buscar. Tots dos han sortit junts de la presó i s'han dirigit a l'aparcament, on tenien el cotxe aparcat, i han marxat amb ell al volant. Just després d'ell han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que també poden sortir del centre per treballar i per fer voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar-li l'article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

Josep Rull surt presó Lledoners EFEJosep Rull i Meritxell Lluís sortint de la presó. Foto EFE

 

Rull es dedicarà als àmbits relacionats amb l'economia circular, l'eficiència energètica i la sostenibilitat, d'acord amb l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible. Es tracta d'una figura que MútuaTerrassa fins ara tenia externalitzada. El conseller de Territori i Sostenibilitat combinarà l'activitat professional amb un servei de voluntariat.

Per la seva banda, el president Quim Torra ha celebrat la sortida de Rull i ha lamentat que tot i no ser la "llibertat" sí que és una "bocanada d'aire fresc".