Josep Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha assegurat que el comissari José Villarejo li va proposar que la seva família es retractés i fes una declaració pública contra la independència i proporcionés informació d'ERC. En cas de no fer-ho li va dir que acabarien "molt malament"; ho ha explicat en declaracions a Antena 3.

Ha afirmat que Villarejo "és l'artífex de l'operació Catalunya, un dels executors", i que va actuar amb voluntat de "servir a un concepte d'Espanya", en les seves paraules. Li ha atribuït haver confeccionat "proves falses", citant com a exemple unes declaracions de l'empresari Javier de la Rosa, i de coaccionar persones perquè donessin informació, com en el cas dels banquers andorrans Cierco.

"Això de la policia patriòtica és una realitat i existeix", ha valorat, a més d'indicar que a la seva família ningú no coneixia Victoria Álvarez, l'examant de Jordi Pujol Ferrusola, que va afirmar que es feien viatges a Andorra amb bosses de diners en efectiu.

Sobre el seu cas, ha reconegut que "hi ha uns diners a Andorra fruit de l'herència, en la seva gran majoria", i que l'error va ser no regularitzar-ho al seu moment. Ha assegurat que tenia diners a l'estranger però que els ha regularitzat tots.