L'exconseller republicà Josep Huguet ha fet una piulada assegurant que serà a la Diada. Després d'haver exposat a través de les xarxes socials que no hi aniria i els seus motius, ara Huguet ha comunicat, també a través de Twitter que hi anirà i que, fins i tot, ja s'hi ha inscrit. 

"Ens hi veurem", ha dit. "Acabo d'inscriure'm-hi". I ha afegit: "Hi aniré com he fet des del 1976, amb la meva colla de sempre". "Perquè sóc soci de tres de les entitats claus en el procés d'independència i malgrat que continuo no estant d'acord amb algunes accions de l'Assemblea", ha detallat.

"Que divideixen en comptes d’unir, mentre en altres casos l’encerta com en el cas de les candidatures a Cambres i el Consum estratègic. Tant ERC com Òmnium ens fan una crida a ser-hi. I hi seré".

"No portaré cap pancarta, però els meus desitjos en aquest 11S són que: a) es creï d’una vegada un marc ampli de consens amb totes les entitats partidàries d’exercir l’autodeterminació; b. que es passi de la retòrica no violenta en la que tothom sembla d’acord, a la concreció que contempla la voluntat de diàleg al costat del combat contra pilars del règim en diversos nivells i graus de pressió i que c. prioritzi la inclusió del màxim de gent en el projecte de República catalana sense exclusions frontistes. I finalment, d. que tothom sigui capaç de fer el que toqui des del lloc que li correspongui.. sense barrejar papers, sense posar en risc l’estratègia general. I sobretot, mentre no hi hagi aquest acord que es margini als plantejaments tòxics que només cerquen ser més purs però més pocs", ha insistit.

"Sóc conscient que estem lluny de tot això en aquest 11S. Però sortiré per reclamar-ho", ha exposat.