El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, cada dia que passa sorprén amb una nova iniciativa. Avui dissabte el candidat popular ha triat les casernes del Bruc per fer campanya i ha assistit a una jura de bandera per a personal civil. Abans d'entrar, Bou ha proposat que les Forces Armades facin "desfilades diàries" a Barcelona i a les altres tres províncies catalanes. Seria "molt bonic", ha dit, perquè "els militars són una gent espectacular".

Bou ha lloat els militars, uns "éssers humans altruistes" que són "capaços de donar la vida" pels altres, ha afirmat. És per aquest motiu que considera que "seria integrador" i serviria per aparcar "l'enfrontament" que al seu parer ha causat el procés, que les Forces Armades desfilessin per carrers catalanes, més enllà de Madrid. "Europa ens miraria amb més tranquil·litat a nosaltres, veurien que existeix normalitat", ha afegit l'alcaldable popular.

El candidat no només vol més desfilades, també vol més jures de bandera a la ciutat. La d'aquest matí, ha afirmat, "no serà ni de bon tros l'última jura de bandera" que es faci a Barcelona, sinó que aquesta ha estat "una de les tantes mil que queden" per fer-se ha advertit.