L'exministre de Foment José Blanco i l'exportaveu del PSOE al Congrés Antonio Hernando, han fitxat per una nova consultora d'afers públics, segons assegura el digital Moncloa.com. La consultora s'anomenarà Acento Asuntos Públicos; Blanco serà el director executiu i Hernando el director.

La consultora s'acaba de fundar a Madrid, tindrà una oficina a Recoletos (Madrid) i els seus potencials clients seran governs i institucions. La firma pretén ajudar en les relacions entre el sector privat i les institucions.

Hernando ha explicat al citat mitjà que Acento és una via per "ajudar als interessos de la societat" ja que creu que podran "fer aportacions interessants. La idea dels socialistes és que la consultora assessori companyies relacionades amb la mobilitat, la innovació i la sostenibilitat. 

Per la seva banda, Blanco ha considerat que Acento és "una consultora tranversal, no política" i ha afegit que posaran a disposició de les empreses que necessitin la seva experiència amb el major "rigor i professionalitat".