La Moncloa ha ensenyat com el nou govern del PSOE i Unidas Podemos matinava aquest dissabte per agafar un autocar i viatjar fins a la finca estatal de Quintos de Mora, a Toledo, en una jornada de convivència. Amb tots els seus ministres i liderant Pedro Sánchez i Pablo Iglesias la fotografia, l'objectiu d'aquesta trobada ha estat organitzar el treball legislatiu del trimestre.

La difusió d'unes imatges insòlites en la política espanyola: pujant en un autocar per fer l'excursió, envoltats de prats verds i treballant en unes taules improvisades per acollir els 23 membres presents a la reunió és una fórmula que Sánchez ja havia repetit anteriorment. En el seu primer gabinet, després de la moció de censura de l'any 2018, també va repetir ubicació. Ara, la fotografia és més àmplia amb l'entrada d'Unidas Podemos.

Alguns dels presents, a part del president Pedro Sánchez, també han difós imatges de la trobada. El vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, fins i tot ha ironitzat sobre els comentaris que circulen a la xarxa. Com el del grup còmic Pantomima Full que comparen la reunió amb "una escapada a una casa rural per desconnectar una mica de la ciutat". Iglesias ha contestat amb una icona d'una cara plorant de riure.

El vicepresident també aprofita per promocionar el seu nou govern que el defineix com el que treballarà "pel futur dels joves, els grans pagans de la precarietat, l'exclusió i la pobresa"

Altres ministres com la d'Igualtat, Irene Montero, o la d'Assumptes Exteriors, Arancha González, també s'han fet ressò de la sortida.