L'expresident de l'ANC Jordi Sànchez es troba aïllat a la infermeria de la presó de Lledoners en quarentena per haver tingut contacte amb una persona que podria estar afectada pel coronavirus, segons ha avançat El Món i ha confirmat ElNacional.cat. Aquesta contacte s'hauria produït durant la seva sortida per fer el voluntariat en aplicació de l'article 100.2 del Reglament Penitenciari.

Sànchez no té cap símptoma de la malaltia, però en saber que havia estat en contacte amb un possible cas, va informar al centre penitenciari i des de fa 24 hores es troba en quarentena a la infermeria. Això li ha impedit sortir de la presó, i ni ahir ni avui no ha pogut acudir al voluntariat.

El dirigent independentista espera conèixer els resultats de les proves que ja se li han fet o els resultats de l'altra persona suposadament afectada per descartar del tot la malaltia.

Des del 25 de febrer, Sànchez surt de la presó tres dies a la setmana per participar en un voluntariat en aplicació de l'article 100.2 del Reglament Penitenciari.