L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha evitat valorar aquest dimarts la fundació del Partit Demòcrata Català (PDC), la nova formació que va sorgir el passat cap de setmana arran del Congrés Fundacional de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya.

Pujol ha assistit com a públic al debat sobre el salari mínim interprofessional celebrat a l’Ateneu Barcelonès i ha esquivat les preguntes dels mitjans sobre qualsevol qüestió respecte de la transformació del partit.

El divendres passat es va dissoldre oficialment Convergència Democràtica de Catalunya, fundada l'any 1974 pel mateix Jordi Pujol, i durant aquest cap de setmana, ha nascut el nou partit de l'antiga formació. Tot i això, encara no se sap qui la liderarà, decisió que es votarà els propers dies 23 i 24 de juliol.

Referent a la seva presència a l’acte, organitzat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector, l’expresident ha declarat que ha acudit perquè “té molts amics” a l’Ateneu, ja que considera que “es celebren esdeveniments molt interessants”.