L'exdiputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya i exnúmero 2 de la formació, Jordi Cañas, ha estat absolt de l'acusació de frau fiscal que tenia des del 2014. Va ser denunciat per un presumpte frau a Hisenda de més de 400.000 euros en l'impost de societats l'any 2005 gràcies a un entramat empresarial. Va ser imputat juntament amb la seva dona i nou persones més.

Ell mateix ha anunciat la seva absolució i ha deixat entreveure que tornarà la primera línia política amb una curiosa publicació al seu compte personal de Facebook amb una foto del general americà MacArthur, famós perquè després de l'ocupació japonesa de les Filipines durant la II Guerra Mundial va dir: "Tornaré". Per tant, podem entendre que, amb la fotografia, Cañas mostra el seu interès per tornar a participar activament en Ciutadans

Després de la imputació, Cañas va deixar el seu escó per no gaudir d'aforament. A més a més va anunciar que deixava la política fins que resolgués els seus assumptes amb la justícia catalana. Però no va ser exactament així, ja que poc temps després de deixar de ser parlamentari va ser contractat per un dels eurodiputats de Ciutadans com a assessor.

Alguns dels seus companys de partit han celebrat la seva absolució i la tornada a la política, com Juan Carlos Girauta, número dos de Ciutadans al Congrés, que ha defensat que ell va dimitir tot i no ser imputat per corrupció, i criticant als parlamentaris que mantenen l'escó tot i estar imputats.