El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, es reunirà aquest dilluns amb empreses internacionals a Londres amb l'objectiu d'atreure nous projectes d'inversió estrangera a Catalunya en el marc del Brèxit. Segons ha informat el Govern, es tracta de trobades organitzades per l'oficina d'Acció a Londres amb els directors generals i màxims responsables d'empreses del sector industrial, TIC i financer.

Alhora, Baiget assistirà a la fira turística World Travel Market, que se celebra a la capital britànica entre dilluns i dimecres, i en la qual l'Agència Catalana de Turisme tindrà presència amb un expositor en què mostrarà l'oferta de les nou marques turístiques i de més d'una vintena d'empreses i entitats.

Amb motiu del reconeixement de Catalunya com Regió Europea de la Gastronomia i amb l'objectiu de promocionar l'oferta enogastronòmica de Catalunya, dilluns a la nit l'ACT organitzarà un còctel-sopar de la mà del xef català Jordi Cruz dirigit al sector turístic català i britànic.

El conseller hi anirà acompanyat per la directora general d'Indústria de la Generalitat, Núria Betriu, i el delegat del Govern al Regne Unit, Sergi Marcén, i tindran una reunió amb multinacionals organitzada pel grup FDI Markets del Financial Times.