Dos dies després de les eleccions del 14-F, el dirigent d’ERC, Joan Tardà, presentarà el seu llibre En defensa pròpia (Pòrtic) als subscriptors d’ElNacional. Al llibre, Tarda, reflexiona sobre els moments polítics dels darrers anys i aposta per culminar el referèndum de l’1 d’octubre.

Portada "En defensa pròpia" de Joan Tardà

El dimarts a la tarda els socis d’ElNacional podran participar en la presentació del llibre i traslladar dubtes i opinions a l’exdiputat d’ERC del Congrés.  Tardà explicarà de qui es defensa i per què ho fa, en un col·loqui exclusiu amb els socis d’ElNacional.

La presentació del llibre es durà a terme virtualment, de la mateixa manera que la resta d’actes del Club ElNacional. Si voleu consultar el calendari dels propers col·loquis, podeu clicar aquí.

Formar part de la família d'El Nacional és molt senzill
ElNacional.cat va néixer amb el propòsit que, d'una vegada per sempre, el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a Madrid, ni tampoc en contra dels interessos dels catalans. Fa cinc anys, ElNacional.cat era un blog on treballaven vuit persones i ara és el primer diari digital nadiu de Catalunya amb prop de 40 persones en plantilla i altres tants col·laboradors. Des de fa un any hem posat en marxa el nostre club de subscriptors, un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres i ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.