La comissió d'investigació sobre el finançament il·legal del PP ha deixat un moment especialment graciós entre el diputat republicà Joan Tardà i el primer dels compareixents, l'octogenari extresorer del PP Rosendo Naseiro. "Està molt gras", li ha dit aquest últim al republicà, tot en un clima de broma.

Tot ha començat quan el diputat republicà li ha preguntat a l'extresorer si el secretari i el president del partit li donaven ordres sobre la tresoreria. "No entenc el que m'està dient, a mi no m'obligava ningú", li ha respost Naseiro, de 82 anys, que ha afegit que no era una persona "dòcil".

"Vostè no feia el que li venia de gust, no?", ha insistit Tardà, al que Naseiro li ha repetit que no sentia res i que era complicat respondre preguntes de qüestions que es remunten a 30 anys enrere. En aquell moment, Tardà li ha preguntat a Naseiro si creia que el republicà "li estava faltant el respecte" i si estava explicant la veritat.

Llavors, l'extresorer ha pronunciat unes paraules inintel·ligibles i el diputat d'ERC li ha dit: "Ara qui no li sent sóc jo. Per cert, quan tingui la seva edat seré pitjor que vostè". Davant d'aquesta afirmació, tots els diputats s'han posat a riure. "Per descomptat", ha dit Naseiro, que li ha dit a Tardà que potser estava pitjor que ell ja actualment.

"No arribarà a la meva edat. Està molt gras", ha afegit l'extresorer enmig del clima de rialles. "Cert. Estic molt gras", ha conclòs la broma el republicà.