"Com els agrada als porcs rebolcar-se a la bassa". Així ha descrit el jurista i col·laborador d'El Nacional, Joan Queralt, al mercadeig d'informes oficials als mitjans de comunicació espanyols. Queralt ha fet aquestes declaracions al seu compte de Twitter en relació a una darrera notícia publicada a El Mundo sobre el xatatge amb uns vídeos de contingut sexual que el comissari Villarejo hauria ofert al marit d'Ana Rosa Quintana.  

Segons la notícia que publica el diari, el comissari José Manuel Villarejo va oferir un vídeo amb connotacions sexuals gravat a un jutge inhabilitat de Marbella. La gravació s'hauria utilitzat presumptament per a fer xantatge al magistrat perquè devia diners al marit de la periodista de Telecinco, Ana Rosa

"El mercat de clavegueres oficial: des de cremes a 'polvos'", ha piulat l'advocat Queralt, en relació a les cremes que va robar la presidenta de la Comunitat de MadridCristina Cifuentes, que van conduir a la seva dimissió i allunyament de la política espanyola. Aquest cop, el mercadeig de vídeos no ha estat de cremes sinó de "polvos", ha opinat irònicament Queralt.