"Joan Carles I va demanar una comissió per l'AVE a La Meca i va rebre diners saudites". Aquestes són les paraules que es poden sentir d'un dels àudios de l'examant del Rei emèrit i que publica avui El Español, on també confessa que, en assabentar-se que el monarca havia demanat la comissió, li va dir: "Estàs completament boig? Agafaràs diners dels iranians? A tu et paga el govern [espanyol] per representar la indústria espanyola".

De fet, Corinna afegeix que "el 2012 vaig veure una gran quantitat de diners en blanc i li vaig dir: 'D'on ve?', i ell em va dir: 'De l'Aràbia Saudita'". I és que Joan Carles I hauria provat de cobrar la comissió per fer d'intermediari perquè el consorci d'empreses espanyoles guanyés un contracte de més de 6.300 milions d'euros el 2012 i va ser justament després quan va rebre aquesta gran quantitat de diners de què parla Corinna.

L'AVE a La Meca és el projecte de licitació de línia fèrria que uniria 450 quilòmetres que separen les ciutats de Medina i La Meca, que va començar el juliol del 2010 i en el qual licitaven empreses espanyoles amb OHL i Indra al capdavant. Aquestes empreses van rebre el contracte milionari l'octubre del 2011 i va ser llavors quan el Rei emèrit hauria reclamat la seva part del pastís.