Aquesta és la nit 172 que en Joan Bonanit crida "Bona nit" als presos. I és la primera que ho fa des de l'entrada de la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa. Fins ara ho ha fet des de les portes de la presó de Lledoners i no ha fallat cap dia. Un per un, ha anat dient "bona nit" als quatre presos que després d'abandonar la vaga de fam reben assistència mèdica per a la realimentació.

Joan Bonanit és un activista anònim que cada dia a tres quarts de vuit diu bona nit als presos. Té 23 anys, és de Manresa, i en diverses entrevistes a mitjans de comunicació ha explicat que "programa la seva vida per ser cada dia a la presó de Lledoners per dir-los bona nit". El procediment sempre és el mateix: crida, megàfon en mà, els noms dels presos independentistes un a un i després els diu bona nit. 

Els presos sovint li responen. El primer a fer-ho va ser Oriol Junqueras, el mes d'agost, quan Joan Bonanit feia un mes que anava davant de Lledoners. Avui, Josep Rull li ha agraït amb un missatge a Twitter la seva presència a l'Hospital de Terrassa. "Gràcies, per avui i per cada nit", ha escrit Rull. 

Segons fonts penitenciàries, el trasllat dels presos a l'Hospital de Terrassa és una mesura prevista en el protocol de vagues de fam, si els facultatius ho consideren necessari. Turull, Sànchez, Forn i Rull es recuperen en un mòdul d'hospitalització ordinària de l'UHPT, en habitacions individuals. La durada de l'ingrés respondrà únicament a criteris mèdics.