La cantautora nord-americana Joan Baez ha visitat aquest divendres l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d'Enric, tal com va avançar ElNacional.cat.

Baez va actuar aquest dijous al Festival Jardins de Terramar en la seva gira de comiat Fare thee well... Tour 2019, i s'acomiadarà del públic català aquest dissabte amb un concert al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), en què s'han exhaurit les entrades.

En un moment del concert d'aquest dijous a Sitges, Baez ha convidat a pujar dalt de l’escenari Mario Muñoz per interpretar el tema Als teus ulls, la versió en català del tema original de Peter Gabriel In your eyes, versionada conjuntament per al mateix Peter Gabriel amb Joan Baez, Lluís Llach i Gemma Humet.

Joan Baez ha manifestat en múltiples ocasions el seu suport als presos polítics i exiliats. A principis de juliol Baez va oferir un concert a Gant (Bèlgica) i va dedicar la cançó popular catalana Rossinyol al president a l'exili Carles Puigdemont i, al Festival de Cap Roig de l'any passat, va dedicar el tema Més lluny​ de Lluís Llach als presos polítics.