La Junta Electoral Central ha publicat les llistes de les eleccions municipals amb múltiples errades i imprecisions

L'organisme ha exclòs de les eleccions del 26 de maig membres de diverses candidatures, tal com avança el portal municipals.cat i ha atribuït llistes a altres partits per error, candidatures equivocades de poble, candidats oblidats i problemes d'impremta. 

A Solsona, la número 2 d'ERC, Rosó Barrera, no constava a les llistes quan es van publicar al BOE, i també se'n havia alterat l'ordre dels altres membres que la conformaven. ERC Solsona va avançar que presentaria al·legacions. 

Un error que es va repetir a Tremp, on l'actual alcalde, Joan Ubach, que es retira de la política municipal i tanca la llista de Junts per Tremp de forma honorífica, tampoc hi apareix. La candidatura es va publicar amb només dotze candidats en lloc dels 13 que conformen el consistori. Així mateix, la llista de Ciutadans a la Seu d’Urgell s’ha publicat també amb un candidat menys.

A Sant Fruitós de Bages, directament no es va publicar la llista de Junts per Sant Fruitós. Coincideix que en aquesta localitat es van canviar els llaços grocs per cartells de Fairy quan la JEC va prohibir la simbologia independentista durant la campanya. Va passar el mateix a Xerta, localitat de Carme Forcadell, on la llista de Més per Xerta-AM no constava al BOE. 

Per altra banda, la JEC ha fallat en adjudicar llistes i partits i ha regalat per error una llista a JxCat a Osona. A Espinelves, la llista de Junts per Espinelves ha estat atribuïda a Junts per Catalunya, que tot i la semblança de nomenclatura, està vinculada a ERC.