L'advocat Jaume Alonso Cuevillas anirà a les llistes de Barcelona al Congrés dels Diputats per les eleccions del proper 10 de novembre. Ho ha anunciat ell mateix en una piulada on ha començat recordant que a les darreres eleccions ja va anar a les llistes independentistes representant les comarques gironines. 

De la mateixa manera, l'advocat ha explicat que van ser el president a l'exili, Carles Puigdemont, i el president de la Generalitat, Quim Torra, qui li van demanar que, en aquesta ocasió, "concentrés les energies a Barcelona i en especial a la gran regió metropolitana on tenim molta feina a fer".

Així doncs, ha indicat que assumeix "el repte amb la mateixa vocació de servei cap el país i amb la il·lusió de compartir un gran projecte encapçalat per Jordi Sànchez, Laura Borràs i Míriam Nogueras". Cuevillas ha alertat que venen "moments molt difícils" però que, considera, seran decisius pel futur de Catalunya.

Cuevillas aniria de número 4, el lloc que als comicis del 28 d'abril ocupava Ramon Tremosa. 

Joaquim Forn encapçalarà la llista de Girona

Cuevillas encapçalava la llista de Girona a les eleccions del 28-A; ara el seu lloc l'ocuparà Joaquim Forn. Així doncs, Forn se suma a Jordi Sánchez, número 1 de Barcelona, Josep Rull, número 1 de Tarragona i Jordi Turull que anirà al capdavant de la llista de Lleida. Es tracta de la primera vegada que el regidor empresonat, Quim Forn, es presenta a aquests comicis.