Jaume Roures, president de Mediapro, s'ha posicionat després del cessament del coronel Diego Pérez de los Cobos com a cap de la Comandància de Madrid per "pèrdua de confiança" després de l'informe sobre la manifestació del 8-M. Al programa Preguntes freqüents de TV3, Roures va recordar que el càrrec de coronel li va adjudicar l'aleshores vicepresident socialista Alfredo Pérez Rubalcaba. Des del 2006 De los Cobos va ser durant cinc anys assessor de confiança de Rubalcaba al Ministeri de l'Interior. El 2011, encara amb José Luis Rodríguez Zapatero a la Moncloa, el coronel va ser nomenat director de Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d'Estat de Seguretat, i va mantenir el càrrec quan Mariano Rajoy va arribar a la presidència. 

"El puzle està totalment compost", va opinar Roures en referència a l'adjudicació de càrrecs en els cossos de seguretat espanyols. Per fer-hi front, diu, el que cal ara és "valentia política", que també consisteix "a explicar a la gent el que està passant".

Segons Roures, aquesta valentia "no tracta d'insultar-se molt a les Corts", sinó de ser contundent en la presa de decisions. “La classe política d’ara no ve d’una cultura democràtica profunda. Quan s’insulten és perquè no tenen molts arguments”, va deixar clar.