Jair Domínguez, co-presentador del programa d'humor 'Està Passant' de TV3, ha respost a les crítiques rebudes pel gag amb la Verge del Rocío del passat 4 d'abril, que ha despertat crítiques acusant la cadena catalana d'"andalusofòbia". Domínguez ha fet referència als comentaris que criticaven el programa per no haver fet broma amb altres religions i ha assegurat que això no és així: "Foteu-vos amb Mahoma si teniu collons. Ens n'hem fotut 50 vegades", ha afirmat a través de les xarxes socials. Així mateix, el presentador de TV3 ha continuat rebatent els arguments i ha reconegut que, en el seu cas, té "predilecció per fer mofa de sectes controlades per pederastes". 

Així ha contestat Jair Domínguez a la polèmica generada pel gag del darrer episodi de l''Està Passant', que alguns polítics d'Andalusia han qualificat de "andalusofòbia". En aquesta peça d'humor, apareix la còmica Judit Martin vestida com la Verge del Rocío, parlant en castellà i imitant l'accent andalús. Justament, aquest programa es va emetre el 4 d'abril, durant la Setmana Santa, quan Andalusia viu una de les festivitats més importants, amb milers de persones sortint als carrers per participar en les processons religioses. En la paròdia, la humorista disfressada de Verge del Rocío portava, entre els braços, un nino que simulava el nen Jesús i va fer broma sobre la vida sexual, la religiositat i l'accent andalús.

El mateix president d'Andalusia, el popular Juanma Moreno, s'ha fet ressò del gag a través de les xarxes socials, compartint el vídeo del moment al seu compte de Twitter. "L'humor és una de les senyes d'identitat de la nostra terra, però per tenir gràcia es fa amb respecte i afecte", ha afirmat Moreno. En aquest sentit, ha assegurat que aquesta paròdia feta a TV3 "és una falta de respecte a Andalusia, i a milers d'andalusos i les seves tradicions". "Espero que per demanar perdó ho sàpiguen fer millor", ha etzibat el president d'Andalusia. Tanmateix, els dos presentadors de l'Està Passant han respost a les crítiques, encara que sense donar les explicacions que exigia Moreno.

Més enllà de la política, la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), també ha denunciat la paròdia i ha exigit unes "disculpes públiques" a TV3. El president de la FECAC, Daniel Salinero, ha enviat una carta al president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Xevi Xirgo, per queixar-se del programa, reclamar la "restitució de l'honor" de la Verge del Rocío i unes "disculpes públiques" en el programa dirigit per Toni Soler.