Després d'una jornada electoral amb una participació rècord, l'Iu-tuber viu la nit del escrutini de les eleccions generals del 28-A a les diferents seus dels partits catalans. A l'espera dels resultats oficials, Iu-tuber té molts llocs per triar. Des de l'Estació del Nord, on celebra la nit electoral ERC, a l'Hotel Catalonia de plaça Catalunya, on fa el seguiment JxCat, passant per la seu del PSC al carrer Pallars del Poblenou.

La primera parada de l'Iu-tuber ha estat el World Trade Center, al port de Barcelona, on el PP està seguint l'escrutini. Per ara, ni rastre dels candidats. Encara és massa d'hora, i a la sala només hi ha periodistes.

Buidor a la sala de l'Hotel Grand Marina on el Partit Popular de Catalunya segueix l'escrutini. L'Iu-tuber s'ha de conformar amb les vistes que ofereix aquet hotel. A falta de seguidors populars, anirà a buscar-ne de Vox.

Canvi d'ubicació d'Iu-tuber. Ara es desplaça cap a un hotel de Plaça Espanya i ha aconseguit entrar a la seu de Vox! No és l'únic, també hi ha una altra periodista que ha arribat "desafiant" tots els principis que defensa aquet partit.

Iu-tuber continua a la seu de Vox a Barcelona. Primeres reaccions dels seus militants quan escolten el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, a través de la pantalla gegant que han muntat a la sala. 

Tenim a en Iu-tuber una mica avorrit. Vox ha tret un diputat per Barcelona i potser s'esperaven més. Sigui com sigui, a la seu del partit no estan gaire animats.

Canvi de seu! Iu-tuber entra a la de Junts per Catalunya i parla amb la flamant nova diputada pel Congrés dels Diputats Laura Borràs.

Gabriel Rufián, Joan Tardà i Alfred Bosch. L'intrèpid Iu-tuber parla amb tres dels rostres més rellevants d'Esquerra. Amb en Rufián fins i tot s'acaben abraçant...