Iu Forn, l'Iu-tuber d'El Nacional.cat, està preparat per explicar tot el que passa a l'assemblea nacional del PDeCAT.

L'Iu arriba al Palau de Congressos de Barcelona per explicar-nos que de moment l'activitat a l'assemblea és baixa. El nostre Iu-tuber no perd l'oportunitat d'oferir-nos una visita guiada pel Palau. Llàstima que no pot entrar a tot arreu...

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el conseller d'Interior, Miquel Buch, fan declaracions a la premsa; l'ocasió perfecta perquè l'Iu ens ensenyi allò que els periodistes anomenem un canutasso.

Novetats al Palau de Congressos, l'Iu informa que el PDeCAT aprova l'esmena sobre la comissió que farà la transició cap a la Crida de Puigdemont, a més a més es cola a una zona restringida per la premsa...

Com que les ponències de l'assemblea són a porta tancada, l'Iu ens relata com els periodistes s'assabenten de les últimes hores. 

L'Iu Forn ha viscut en primera persona l'adeu de la fins ara coordinadora del PDeCAT Marta Pascal. Com ha estat l'anunci de la seva retirada?

La jornada del dissabte de l'assemblea nacional del PDeCAT ha acabat amb la renúncia de Marta Pascal. La militància del partit l'ha acomiadat entre aplaudiments.