L'escriptor Quim Monzó ha respost amb ironia a la campanya proposada pel Partit Popular valencià contra el suposat adoctrinament a les escoles. "Complint amb el meu deure patriòtic, presento la meva queixa al PP llevantí", ha assenyalat Monzó.

Els populars valencians han habilitat un portal web en què els ciutadans poden registrar denúncies per adoctrinament a les aules. Amb aquesta acció, pretenen "alçar la veu per frenar l'adoctrinament i les intencions sectàries" del govern de Ximo Puig.

L'escriptor ha donat suport, irònicament, a aquesta iniciativa i ha compartit el seu formulari a les xarxes socials. Un suposat "Chimo Monzó", amb l'adreça de correu "nomosfarancatalans@hotmail.biz", hi denuncia un professor de música.

"En interpretar amb la flauta travessera la Mucheranga, la meva inexperiència em va fer que les notes fossin les d'El novio de la muerte. Com a càstig em va pegar amb unes cebes rostides que ell denominava calçots, introduint-me finalment per la uretra un dels esmentats calçots", ha ironitzat Monzó.