La periodista Pilar Rahola no s'ha volgut perdre el debat d'investidura de Quim Torra d'aquest dissabte, de fet l'ha seguit en directe des del mateix Parlament i no ha parat de comentar-lo a Twitter. Quan ha arribat el moment de votar la periodista ha fet una piulada irònica indicant: "Veure en Ramon Espadaler votant NO és pura poesia".

El diputat de PSC-Units no s'ha pres bé el comentari i ha acusat Rahola d'assenyalar "qui pensa i vota diferent". Espadaler considera que el que ha fet Rahola és "preocupant des del punt de vista de la qualitat democràtica".

Rahola l'ha replicat sorpresa de que se l'acusi d'assenyalar quan Espadaler "ha votat NO en veu alta i en públic". A més a més, seguint amb un to irònic, li ha dit: "he dit que era poètic. Què més vols, home!". 

El candidat Quim Torra, el quart que planteja JxCat, no ha aconseguit superar la primera votació, que requereix majoria absoluta, i dilluns s'haurà de sotmetre a la segona votació, per a la qual n'hi ha prou amb la majoria simple.