L'empresa NSO és la que comercialitza el software Pegasus, el programa que es va fer servir per a espiar el telèfon del president Roger Torrent i que només pot ser comprat per governs. Des de l'Estat espanyol neguen "cap relació" amb aquesta companyia. "Ni el Ministeri de l'Interior, ni la Policia Nacional, ni la Guàrdia Civil ha tingut mai cap relació amb l'empresa NSO", asseguren fonts del departament de Fernando Grande-Marlaska. "Per tant, mai no han contractat cap dels seus serveis", insisteixen en aquest sentit.

Des del Ministeri de l'Interior insisteixen en el mateix missatge, després de fer-se púbica la investigació dels diaris El País i The Guardian. "Les actuacions de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat s'emmarquen sempre en l'escrupulós respecte a la legalitat", assenyalen les fonts consultades. 

En els mateixos termes s'ha expressats, després del Consell de Ministres, la portaveu María Jesús Montero, que se n'ha rentat les mans malgrat que només pot ser comprat per governs. “El govern no té constància que el president del Parlament hagi estat víctima d’un hackeig al seu mòbil”, ha assegurat en aquest sentit. Li ha dit que, en tot cas, ho denunciï davant dels tribunals, però que ells no hi tenen res a fer en aquest afer.

En una declaració institucional aquest dimarts, el president Roger Torrent ha denunciat que "a l'Estat espanyol es practica l'espionatge contra adversaris polítics". En aquest sentit, ha assenyalat "ja ho sabíem" però "avui ja tenim les proves". Torrent ha qualificat els fets de "molt greus" i ha recordat que des de fa molt temps diversos organismes de defensa dels drets humans fan servir softwares com el Pegasus per "perseguir la dissidència política".