La policia local de la població cordovesa de La Rambla s'ha ficat amb la causa independentista a través del seu compte de Twitter. El cos policial de la petita població andalusa ha escrit i retuitejat diversos missatges a la xarxa social en què arremet els independentistes, que arriba a relacionar amb el nazisme.

L'exhibició de catalanofòbia s'expressa especialment en un comentari d'un vídeo que denuncia un suposat adoctrinament dels nens catalans a partir d'una interpretació del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers durant la cerimònia dels premis Gaudí d'aquest any.

"No són demòcrates, no respecten les lleis; són nazionalistes", responen des del perfil oficial d'aquest compte de Twitter, amb una clara intenció d'identificar la causa independentista a Catalunya —amb un presumpte adoctrinament de menors— amb el règim d'Adolf Hitler.

A més, des del mateix perfil de Twitter reprodueixen missatges d'altres usuaris que exhibeixen fins i tot més rebuig als independentistes. Un bon exemple és un missatge en què s'insinua que els que estan a favor de l'Estat català "bramen".

L'esmentat cos de policia reprodueix les paraules d'una família no independentista a Antena 3 que va qualificar els independentistes de "bojos que són a la presó" i que "ens porten a la guerra".