Els dos fills grans d'Irene Montero i Pablo Iglesias han estat ingressats a l'hospital Gregorio Marañón per una bronquiolitisA causa de la salut dels bessons Leo i Manuel, de dos anys, el vicepresident segon del govern espanyol i la ministra d'Igualtat han hagut de cancel·lar les seves agendes previstes per aquest dilluns.

Els fills dels polítics de Podemos, que feia diversos dies que estaven malalts, van empitjorar aquest dissabte i van ser ingressats a l'hospital, informen fonts pròximes a Irene Montero al citat diari. L'estat dels dos infants ha millorat al llarg d'aquest diumenge, però els metges han decidit que, de moment, continuïn ingressats. Tot i això, es preveu que puguin ser donats d'alta en les pròximes 48 hores, segons ha avançat La Vanguardia.

Leo i Manuel van ser prematurs: van néixer el 3 de juliol del 2018, gairebé tres mesos abans de la data prevista per al seu naixement, en un part d'alt risc. Els nadons van estar ingressats durant més de tres mesos a l'àrea de Neonatologia de l'Hospital Gregorio Marañón. No obstant això, tant el seu desenvolupament en aquests mesos com el seu creixement posterior van ser normals.