Inés Arrimadas serà la nova portaveu del grup parlamentari de Ciutadans al Congrés, en substitució de Juan Carlos Girauta, segons ha decidit el comitè executiu del partit després de les eleccions d'ahir. Els portaveus adjunts seran Toni Roldán, Joan Mesquida, Melisa Rodríguez i Fernando de Páramo i el secretari Miguel Gutiérrez.

La portaveu parlamentària del Senat continuarà sent Lorena Roldán, ha anunciat també Arrimadas en una roda de premsa a la seu d'Alcalá.

En la mateixa roda de premsa s'ha anunciat que la direcció de Ciutadans ha creat un comitè nacional de negociació de governs per acordar "els millors" pactes per governar en aquells ajuntaments i comunitats on Cs té la clau i que, de moment, no ha rebut instruccions de vetar al PSOE ni tampoc excloure a Vox.

Aquest comitè, que es reunirà demà per primera vegada sota la direcció de José María Espejo, no ha rebut ara per ara cap "instrucció" concreta, ha assegurat Arrimadas, ni de vetar pactes amb el PSOE, ni d'excloure el partit de Santiago Abascal.