La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha considerat que els fanalets amb l'estelada de l'ANC, repartits a la cavalcada de Vic, no tenen res a veure amb els globus amb les sigles de C's que el seu partit va repartir a la localitat d'Albolote, a Granada, perquè els nens exhibissin durant la cavalcada dels Reis d'Orient, una acció semblant a la que també va fer el PP de Biscaia i de Sant Sebastià

En declaracions a Catalunya Ràdio, Arrimadas ha assegurat que "no es pot comparar" perquè l'ANC es va presentar a les llistes de Junts pel Sí i està governant Catalunya. Ho ha dit en referència als membres de l'Assemblea que van apuntar-se a les llistes de JxSí, tot i que en fer-ho van deixar els seus càrrecs ade l'entitat, com la mateixa Carme Forcadell. En aquest sentit, Arrimadas ha criticat durament que una acció com la de Vic l'"orquestrin" persones que estan al costat del Govern.

La líder de C's al Parlament, ha assegurat que la iniciativa "traspassa qualsevol tipus de sentit comú" i ha destacat que considera una contradicció demanar "una República catalana" als Reis d'Orient, tal com recollien els cartells de la iniciativa a Vic.