La candidata de Cs a les eleccions del 21-D, Inés Arrimadas, ha estat rebuda a Granollers amb crits independentistes, com "Visca la República!", just abans de participar en un acte electoral. L'esdeveniment, en què també hi participa el president de la formació, Albert Rivera, té lloc aquesta tarda al Teatre Auditori de la capital del Vallès Oriental.

Arrimadas ha triat Granollers com a primera destinació pel primer acte de la cursa cap a la presidència de la Generalitat. En els comicis de 2015, la capital del Vallès Oriental va ser una de les poblacions que va impulsar Ciutadans: va quedar com a segona força, amb un 19,57%, dos punts per sobre de la mitjana del país. Granollers, juntament amb d'altres grans poblacions de la conurbació metropolitana, és un dels grans objectius de la formació representada per Arrimadas.

Crida a votar i a guanyar

En l'acte, tant Arrimadas com Rivera han tornat a defensar que el seu projecte és europeista i és l'únic garant del canvi que necessita Catalunya per superar la fractura social que ha provocat, segons ells, el procés i per recuperar les inversions i l'economia afeblida per la sortida d'empreses.

Arrimadas s'ha mostrat convençuda que ''per primera vegada, els guanyarem [als independentistes] a les urnes'' mentre que Rivera s'ha fet seu l'eslògan independentista i assegura que el del 21-D serà ''el vot de la seva vida''. En un acte al Teatre-Auditori de Granollers on desenes de persones han quedat fora per manca d'aforament, Arrimadas i Rivera han fet una crida a la mobilització dels qui s'han sentit ''abandonats'' pels governs nacionalistes catalans i el bipartidisme espanyol.

39,53