Sense cap mena de concessions. Inés Arrimadas no en té prou amb la condemna d'entre 9 i 13 anys de presó que el Tribunal Suprem ha imposat contra els líders independentistes. A més, la líder de Ciutadans adverteix Pedro Sánchez que es cuidi que els presos no tinguin cap mena de "privilegi penitenciari". 

La mà dreta d'Albert Rivera ha posat l'exemple d'Oriol Pujol per reclamar que no hi hagi concessions per als líders socials i els exmembres del Govern i del Parlament, molts d'ells excompanys d'escó d'Arrimadas quan encara era diputada al Parlament. "Ni indults, ni tercer grau, que no permeti que la Generalitat els deixi sortir", ha advertit.

Si bé és cert que els permisos penitenciaris depenen del Departament de Justícia, com a responsable del sistema penitenciari català, el cert és que Fiscalia podria oposar-s'hi i això faria que l'última paraula l'hagi de tenir un jutjat. En el cas dels indults sí que és el propi consell de ministres qui eleva al petició al Rei, que és qui l'hauria d'acabar signant.