Inés Arrimadas no afluixa. La líder de Ciutadans a Catalunya no en té prou amb la retirada del llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat que ara amenaçadenunciar novament el president de la Generalitat, Quim Torra, davant la Junta Electoral Central per un llaç groc penjat al Pati dels Tarongers, a l'interior del Palau.

La també candidata de Ciutadans al Congrés dels Diputats ha assegurat en una piulada: "No permetrem que segueixin inundant de propaganda les institucions públiques". I en la línia que té la formació d'apuntar sempre contra Pedro Sánchez, afirma que tornaran a fer el que no fa el president espanyol, tornaran a denunciar el president Quim Torra davant la Junta Electoral.

Divendres passat Quim Torra va substituir el llaç blanc que s'havia col·locat a la façana del Palau per una pancarta en favor del dret a la llibertat d'expressió, després que la Junta Electoral Central ordenés als Mossos d'Esquadra la retirada dels símbols. la mesura es va adoptar a tots els edificis públics de la Generalitat.