La intervenció d'Alejandro Fernández aquest dimecres al Parlament, en la sessió de control al president Pere Aragonès, ha aixecat aplaudiments per part d'independentistes que mai no votarien el líder del PP a Catalunya però que lloen la seva oratòria. Fernández, que ha preguntat directament a Aragonès per la seva opinió sobre el Hard Rock, un macroprojecte que ara mateix impossibilita l'acord del Govern amb els comuns, ha compartit el seu discurs a les xarxes socials sota el concepte "perroflautisme contemplatiu", on ja l'han vist unes 70.000 persones. "Vostè no té aspecte de perillós revolucionari marxista, però la cultura del "no a tot" s'ha instal·lat al seu Govern" ha etzibat el popular a Aragonès, trobant en la CUP el culpable d'aquesta situació: "No passen pel seu millor moment electoral, però ha aconseguit una victòria indiscutible, no pòstuma, perquè mai s'ha de donar a ningú per mort en política, però si crepuscular. Després de deu anys condicionant ERC i Junts, la seva cultura del "no a tot" s'ha imposat a Catalunya"

Fernández ha citat llavors alguns dels projectes que el PP defensa i que els cupaires rebutgen, entre els quals el Hard Rock, la B-40 o l'ampliació de l'aeroport. "De què dimonis pretenen que es guanyi la vida la gent, perquè del perroflautisme contemplatiu només hi podran viure els nens de papà, la resta dels mortals ens haurem de guanyar la vida d'alguna manera". Per això, ha assenyalat a Aragonès que té una "oportunitat per acabar amb aquesta cultura del no a tot", amb el seu sí a aquesta mena de projectes. 

A banda d'aixecar aplaudiments entre els seus militants, simpatitzants i votants, Fernández també ha estat lloat per independentistes a les xarxes que lamenten que el del PP sigui un dels "millors polítics" del país o que el seu sigui "l'únic discurs raonable que surt del Parlament". "Independentment del partit que sigui, té més raó que un sant" o "No voto ni votaré mai el PP- i espero que no governin- però el que diu aquest senyor aquí és impecablement cert", assenyalen d'altres perfils a les xarxes socials, compartint el discurs del líder del PP a Catalunya.

La resposta del president Aragonès 

Tot i les lloances d'una part del moviment independentista (també hi ha qui està en contra d'aquests projectes que defensa amb vehemència Fernández al Parlament), al president de la Generalitat, Pere Aragonès aquest no li ha agradat gens ni mica. "Ho ha intentat però no m'ha fet gràcia, perquè la frivolitat pot ser una bona eina retòrica però és una mala manera de fer política", ha contestat a Férnandez, retraient-li que el PP és qui representa la "cultura del no" a Catalunya. "No a Rodalies, no a garantir drets per la llengua, no a tots els passos endavant per normalitzar els passos endavant per acabar amb la repressió, no a la prosperitat que s'impulsa des del Parlament". 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!