"No hi ha justícia"​. Sota aquest lema es manifestara el proper dissabte 15 de desembre davant del Tribunal Suprem la plataforma Clam per la Llibertat, que té el suport dels tres partits independentistes, però també Podemos, així com l'Ajuntament de Barcelona i més de 70 entitats. 

La manifestació es farà per protestar contra el que consideren "una vulneració dels drets civils i polítics de la ciutadania" i una "gran indefensió, alarma social i una creixent manca de confiança en el Poder Judicial".

Concretament, segons el comunicat difós per la plataforma, es refereixen a sentències com la de La Manada, la del magatzem de gas Castor, la dels joves d'Altsasu, els nadons robats o les que afecten els rapers Valtonyc o Pablo Hasél.

També es refereixen, tot i no dir-ho explícitament, al judici del cas 1-O, en el moment en que esmenten que més de 700 autoritats estan sent investigats per "actuacions pacífiques en l'exercici del seu càrrec" i qüestionen la "presó incondicional i sense fiança" i les "inhabilitacions preventives".