Sempre s'ha dit que una imatge val més que mil paraules, i això és el que vol demostrar el periodista de la Directa Jesús Rodríguez amb una fotografia de la manifestació d'aquest diumenge organitzada per Societat Civil Catalana.  

Rodríguez ha proposat un sistema per desmentir la xifra de la Guàrdia Urbana de 7.000 persones a la manifestació unionista i encara més: la xifra de 200.000 que va donar l'organització. A la fotografia es poden comptar 5.302 persones, ho diu el periodista i ho pot comprovar qualsevol lector. 

En una piulada Jesús Rodríguez ha dibuixat un punt groc damunt de cada un dels manifestants i ha assegurat que ell en compta 5.302, al mateix temps demana que si algú en compta més que li digui. Per poder fer aquest recompte, el periodista ha escollit un dels moments àlgids de la concentració, quan es feien els parlaments a l'avinguda del Marquès de l'Argentera.

De fet, Rodríguez ha assegurat via Twitter que alguns usuaris l'han alertat que es descuidava 15 persones i ell ràpidament ha corregit la xifra d'assistents: 5.317.