La policia espanyola va identificar aquest dilluns, dia de Nadal, dues persones que cantaven nadales davant de l'Ajuntament de Palma. Segons informa Diari de Balears, els agents van assegurar que els obligaven a identificar-se perquè havien cridat a favor de l'alliberament dels presos polítics. L'acte formava part de la convocatòria de 'Música per la Llibertat', que ha organitzat cantades de nadales davant dels ajuntaments d'arreu de Catalunya.

Un dels identificats va assegurar a la policia que ell només era "un ciutadà que canta nadales davant l'ajuntament de la seva localitat, com molts d'altres arreu dels Països Catalans, demanant la llibertat dels presos polítics". Tot i això, la policia va obligar-lo a ell i a una altra persona a mostrar-los el DNI com a responsables de la cantada.

Els concentrats van cantar cançons com El cant dels ocells o Santa nit i van acabar la trobada amb crits de "Llibertat per a tots els presos polítics". Expliquen que cridaven "per a tots" incloent-hi els presos polítics saharauis, per als quals també es demanava la llibertat en una altra manifestació a la mateixa plaça, a la qual va assistir la presidenta del govern balear, Francina Armengol.